REVIEW: ICE COOL

REVIEW: ICE COOL

REVIEW: ICE COOL

REVIEW: ICE COOL

Geplaatst op 18-1-2023 door Everspel
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Aantal Spelers: 2 tot 4 spelers
Speeltijd: ± 30 min
Uitgever: Brain Games

Hoe absurd het ook mag klinken, als pinguïn tikkertje spelen in een school van ijs is echt wel het perfecte thema voor een spel. Iedere speler krijgt een pinguïn die voorzien is van een verharding onder aan het speelstuk waardoor de pinguïn wiebelt. Deze probeer je met je vingers weg te schieten onder deuren door, om vis (punten) te verzamelen, en in het geval van de tikker om andere pinguïns te raken en uit het spel te spelen.
Probeer tijd te winnen door van de ene kant van het bord naar de andere kant te schieten, of doe eens een trucje. Zolang je binnen het bord, dat bestaat uit 5 dozen tegen elkaar, blijft, zijn er weinig tot geen regels.

Ice Cool is een enorm fijn behendigheidsspel dat fun brengt voor het hele gezin en of vriendengroep. Ook wij hebben ons hier al enorm mee vermaakt. Dit spel is alles behalve hogere wiskunde, maar wat het doet, doet het als de beste. Een uniek maar simpel concept maakt Ice Cool het perfecte tussendoortje op een spellenavond en zal ongetwijfeld zorgen voor een portie kinderlijk enthousiasme.

✰ Onze punten: 8,5/10

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!