Taco Hat Cake Gift Pizza

10,50

Model:
3664824001406
Omschrijving
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Aantal spelers: 2 tot 8 spelers
Speeltijd: ± 10 minuten
Uitgever: Blue Orange
Taal: Nederlands


Taco Hat Cake Gift Pizza is een zeer actief spel voor 2 tot 8 spelers. Om beurten leggen de spelers een kaart van hun persoonlijke stapel op de gemeenschappelijke stapel in het midden van de tafel. Hierbij zeggen ze één van de 5 woorden: Taco, Hat, Cake, Gift of Pizza. Ze mogen niet kiezen welk woord ze zeggen. Belangrijk is om de volgorde Taco, Hat, Cake, Gift, Pizza telkens aan te houden.

Wanneer er een match is tussen de afgelegde kaart en het uitgesproken woord, moeten de spelers hun hand zo snel mogelijk op de gemeenschappelijke kaartenstapel leggen. Wie laatst is, moet alle kaarten rapen en bij zijn persoonlijke stapel voegen. De speler die als eerste al zijn kaarten kwijt is, wint het spel Taco Hat Cake Gift Pizza.

Gevorderde Taco Hat Cake Gift Pizza spelers, kunnen drie extra actiekaarten onder de stapel mengen. Zodra iemand dan een kaart met een eenhoorn, een aap of een ninja draait, moeten de spelers eerst nog bepaalde gebaren uitvoeren voor ze hun hand op de kaartenstapel leggen.