Return to Dark Tower (ENG)

179,95

Model:
0857476008104
Omschrijving
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Aantal spelers: 1 tot 4 spelers
Speeltijd: ± 100 minuten
Uitgever: 
Restoration Games
Taal: Engels

For an age, the tower lay in ruins. Unbeknownst to the people of the realm, a great evil stirred in its bowels. It started with strange sightings: a flock of crows flying in circles until they dropped from the sky, the lake frozen solid in the height of summer. In time, they could not deny that which they most feared.
In dit spel kruipt elke speler in de huid van één van de vier unieke avonturiers. Samen bezoeken jullie echter duistere kerkers en vergeten ruïnes om jullie vaardigheden te verbeteren, schatten te vinden en te ontdekken wat er gaande is in deze wereld.

De wereld verandert zelf echter ook op basis van de besluiten de spelers en de resultaten van de missies. Deze veranderingen komen tot uiting doordat er stickers geplakt worden op het speelbord, nieuwe kaarten beschikbaar worden, nieuwe vijanden verschijnen, etc.

Dit losstaande spel in de Gloomhaven reeks vertelt wat er zich afgespeeld heeft voor de verhaallijn van Gloomhaven en is ontwikkeld als een eerste instap voor dit spel. De regels zijn enigszins vereenvoudigd en je leert het spel stapsgewijs kennen in de eerste 5 scenario's. Dat wil echter niet zeggen dat er niets te doen valt, want hierna volgen nog 20 pittige scenario's waarin een spannend verhaal verteld wordt over mysterieuze verdwijningen in de stad.

Hoe start jullie verhaal in de Gloomhaven sage?