Imperial Settlers Roll & Write

19,50

Model:
8718026303686
Omschrijving
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Aantal spelers: 1 tot 4 spelers
Speeltijd: ± 30 minuten
Uitgever: White Goblin Games
Taal: Nederlands


Imperial Settlers: Roll & Write Terwijl de grote koninkrijken oorlog voeren tegen elkaar, besluit een groep kolonisten te vertrekken en op zoek te gaan naar een vreedzamere omgeving. Ze weten dat ze deze keer met elkaar zullen moeten samenwerken om die nieuwe gebieden te laten opbloeien. Dat zullen ze in elk geval moeten proberen…

Dit is een nieuw spel in de wereld van Imperial Settlers. Je moet in 10 ronden proberen om de beschikbare acties, grondstoffen en arbeiders zo efficiënt mogelijk in te zetten. Er zijn verschillende manieren om overwinningspunten te scoren. Uiteindelijk wint de speler die aan het einde van het spel de meeste overwinningspunten heeft. Het spel bevat een competitieve variant en solovariant. In de solovariant wordt voor elk spel een unieke combinatie van gebouwen gebruikt. Daarom blijft het ook uitdagend als je alleen speelt.

Misschien denk je dat dobbelspellen eenvoudig zijn? Imperial Settlers Roll & Write bewijst het tegendeel. Dit is een pittig dobbelspel. Het spel is geschikt voor 1 tot 4 spelers vanaf 10 jaar. De gemiddelde speelduur is 30 minuten. We wilden dit spel exclusiever en herkenbaar maken. Daarom bevat de doos een blok met Nederlandse en Belgische gebouwen!