Freelancers (ENG)

60,50

Model:
0850018877503
Omschrijving
Leeftijd: Vanaf 14 jaar
Aantal spelers: 3 tot 7 spelers
Speeltijd: ± 90 minuten
Uitgever: Plaid Hat Games
Taal: Engels
 

Gefeliciteerd! De mensheid is uitgestorven! Het slechte nieuws is dat ze alleen hun afval en een kapotte 'gig economy' hebben achtergelaten. Daarom hebben we freelancers zoals jij nodig: klaar om elke klus aan te nemen, hoe afstotelijk ook.

Als freelancer zul je afdalen in ruïnes, de wildernis trotseren en hordes afschuwelijke wezens doden die de duistere vergeten hoeken van de wereld bevolken. Dit alles zodat je buit kunt verzamelen waarmee je thuis kunt komen, klaar om alles weer uit te geven en en de volgende dag weer opnieuw te beginnen. Het is een rotklus, maar iemand moet het doen, en het is perfect voor types zoals jij.

Freelancers vat de ervaring van een fantasie RPG-campagne samen in één avond vol plezier en chaos. Creëer een personage, gooi dobbelstenen en baan je een weg door meerdere verhalen die zich afspelen in een wereld vol magie, monsters en gevechten. En het beste is dat er geen spelleider nodig is, omdat een magische begeleidende app al het verhaalvertellen voor je doet!