Horrified: Greek Monsters (ENG)

39,95

Model:
4005556224074
Omschrijving
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Aantal spelers: 1 tot 5 spelers
Speeltijd: ± 45 minuten
Uitgever: Ravensburger
Taal: Engels

De doos van Pandora is geopend en de beruchtste monsters van Griekenland zijn ontsnapt. Horrified: Greek Monsters is een op zichzelf staande game met een gameplay die vergelijkbaar is met Horrified uit 2019.

In dit coöperatieve spel worden spelers avatars van de Griekse goden en moeten ze samenwerken om deze monsters opnieuw te vangen. Om dat te doen, moeten ze eerst de schuilplaatsen van de monsters blootleggen. Medusa, Cerberus, Chimera en Minotaurus zijn verborgen op locaties die ontdekt moeten worden: de Beeldentuin, de Onderwerelddeur, de Chimera-grot en het Labyrint.

Vergelijkbaar met de mythen die het spel inspireerden, brengt het blootleggen van de holen kosten met zich mee: spelers moeten drie gekleurde items weggooien voordat het holfiche kan worden omgedraaid om te onthullen van welk monster de schuilplaats is die ze hebben ontdekt. Horrified: Greek Monsters bevat zes monsters, elk met unieke vaardigheden, en hoe meer monsters in het spel, hoe moeilijker de uitdaging, waarbij spelers hun unieke krachten moeten gebruiken om erachter te komen hoe ze elk monster kunnen verslaan